BATMAN / BEŞİRİ - Doğankavak Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında her ay yeni etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Ara

Doğankavak Ortaokulu voleybol takımı, okullar arası voleybol turnuvasında büyük bir başarı elde etti. Takım, son grup maçını kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Öğrenciler ve öğretmenleri, gösterdikleri performansla gurur duyulacak bir başarı elde etti.

Kas

Batman'da düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılına özel Gastronomi Fuarı, renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak büyük ilgi gördü. Bu özel etkinlikte, birçok okul ve kuruluşun yanı sıra okulumuz öğrencileri de aktif bir katılım gösterdi.

May

Okulumuz öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şükrü TEKİN rehberliğinde tüm öğrencilerimizin katılımıyla şiir dinletisi gerçekleştirdiler.Emeği geçen öğrencilerimize ve Şükrü Hocamıza teşekkür ederiz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beşiri Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 8.Sınıf öğrencilerine yönelik bilgi yarışmasına katıldık. Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve bu imkanı bizlere sunan Sayın Kaymakamımız Mahmut Şener ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüsamettin AKIN'a okul öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

May

7.sınıf öğrencilerimize 2023-2024 LGS bilgilendirme çalışmaları kapsamında okul gezileri düzenledik.