BATMAN / BEŞİRİ - Doğankavak Ortaokulu

Batman Gastronomi Fuarı, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Coşkuyla Kutlandı

Batman'da düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılına özel Gastronomi Fuarı, renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak büyük ilgi gördü. Bu özel etkinlikte, birçok okul ve kuruluşun yanı sıra okulumuz öğrencileri de aktif bir katılım gösterdi.

26-11-2023

Okulumuzun öğrencileri, Anadolu'nun zengin yemek kültürlerini bir araya getiren ve birbirinden lezzetli örnekleri sergileyen bu fuarda unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Fuar, Türkiye'nin dört bir yanından gelen eşsiz yemekleri bir araya getirerek, katılımcılara ülkemizin gastronomi çeşitliliğini keşfetme fırsatı sundu.

Öğrencilerimiz, farklı bölgelerden gelen yöresel lezzetleri tanıma ve deneme şansı bulurken, Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü daha yakından keşfetme imkanı buldular. Aynı zamanda, öğrencilerimiz bu etkinlikte bir araya gelen diğer katılımcılarla sosyal etkileşimde bulunarak kültürel bir alışveriş yaşadılar.

Batman Gastronomi Fuarı, öğrencilerimize sadece lezzetli yemekleri tanıtmakla kalmayıp aynı zamandaülkemizin kültürel çeşitliliğini ve zenginliğini vurgulayarak, onlara farklı bölgelerden gelen insanlarla bir araya gelme ve etkileşim kurma fırsatı sundu. Bu etkinlik, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler arasında öne çıkarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

26-11-202326-11-2023

Yayın: 26.11.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 12:45 - Görüntülenme: 253